Takläggare/Uppsala/Knivsta takläggare

Takläggare i Knivsta

Här presenterar vi alla takläggare i Knivsta. Om du behöver hjälp med att t.ex. renovera eller byta ut taket på huset, eller vill ha hjälp med att bestämma vilken typ av tak och takbeläggning du skall ha på ditt nybyggda hus, kan du kontakta någon av takläggarna nedan. Totalt har vi i vår databas uppgifter om två takläggare i Knivsta. Om du inte får tag på någon takläggare som kan hjälpa dig i Knivsta kan du med fördel se dig för i någon av länets andra orter, utöver takläggarna nedan finns ytterligare trettiosex takläggare i någon av de andra sjutton orterna i Uppsala. Du hittar denna lista lite längre ned på sidan.

Lista över takläggare i Knivsta

Byggexpert I Uppsala AB i Knivsta

Häradsv. 8 A
741 42 Knivsta
Telefon: 073-268 56 78

AB Knivsta Tak i Knivsta

Dalabacken 9
741 94 Knivsta
Telefon: 018-38 73 93

Karta till alla takläggare i Knivsta

Här nedan kan du se en karta över Knivsta som visar var alla takläggare finns. Om du klickar på markören för företagen på kartan så hittar du mer information samt en länk till en karta där du kan få en vägbeskrivning från din plats till företaget i Knivsta.

Kostnad och pris för takläggare i Knivsta

När det kommer till kostnad och pris för de olika tjänster som en takläggare kan hjälpa till med i Knivsta, så varierar detta mycket beroende på vilken typ av uppdrag det handlar om, hur stort taket är och vilka slags material som är inblandade. Det smartaste är att ta kontakt med så många takläggare som möjligt i Knivsta, i syfte att försöka få prisförslag så att man kan jämföra mellan de olika takläggarna.

Andra orter nära Knivsta län med minst en verksam takläggare

Här nedan hittar du en sammanställning över övriga orter i Uppsala län i närheten av Uppsala där det finns minst en verksam takläggare.

Äger du något av företagen ovan?

Är du ägare till något av företagen ovan i Knivsta, och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Kontakta oss då gärna genom att klicka på knappen "Felaktiga eller saknade uppgifter?" lite längre ned på sidan, så återkommer vi så snart vi kan. Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om er och vad ni erbjuder för tjänster. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Takläggare.xyz! 😊

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas en takläggare i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till det företag som saknas på en gång!