Takläggare i Norrköping

Det finns många företag som arbetar med tak i Norrköping, där de flesta av dessa företag har många hantverkare som tillsammans har en lång erfarenhet av att arbeta med tak. Ofta kan det dock vara svårt att hitta den bästa takläggaren i Norrköping, och priserna kan också skilja en del från företag till företag. Det är då bra om man känner någon som har kontakter, och som kan tipsa om en bra takläggare. Man kan även hitta information, betyg och rekommendationer gällande takföretag i Norrköping på internet.

Då det finns flera takfirmor i Norrköping, och till och med ännu fler i län, kan det vara bra att kontakta flera av takföretagen för att få eventuella prisuppgifter. När man kontaktar någon gällande ett tak är det bra ifall man redan på förhand har en uppfattning om vad du vill ha för typ av hjälp. Samt kan det även hjälpa om man har koll på byggreglerna som gäller för sitt område i Norrköping. Framför allt är det viktigt när man vill ha ett tak uppfört, men även om det är så att det krävs bygglov eller liknande saker. Viss info får du även om takläggare i Norrköping genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och/eller erbjuder taktjänster såsom takläggning.

Några takläggare i Norrköping

Här nedan kan du hitta en lista på ett urval av alla de takläggare lokaliserade i Norrköping som är verksamma inom takbranschen. Om du vill hitta fler kan vi rekommendera XYZ-nätverket, de har en komplett katalog över takläggare Norrköping.

Peking Tak AB

Åsbacken 18
603 61 Norrköping
011-14 23 82

E-Tak i Östergötland AB

Importgatan 34
602 28 Norrköping
011-18 56 02

Skyttholmens Tak & Plåt

S:T Johannesgatan 63
603 54 Norrköping
070-839 52 19

Åby Tak & Bygg HB

Norra Promenaden 114
602 18 Norrköping
011-601 21