Takläggare/Skåne/Osby takläggare

Takläggare i Osby

Här presenterar vi alla takläggare i Osby. Om du behöver hjälp med att t.ex. renovera eller byta ut taket på huset, eller vill ha hjälp med att bestämma vilken typ av tak och takbeläggning du skall ha på ditt nybyggda hus, kan du kontakta någon av takläggarna nedan. Totalt har vi i vår databas uppgifter om två takläggare i Osby. Om du inte får tag på någon takläggare som kan hjälpa dig i Osby kan du med fördel se dig för i någon av länets andra orter, utöver takläggarna nedan finns ytterligare 195 takläggare i någon av de andra sjuttiotvå orterna i Skåne. Du hittar denna lista lite längre ned på sidan.

Lista över takläggare i Osby

TH Bygg Osby AB i Osby

Aron Nils v. 20
283 32 Osby
Telefon: 0479-134 45

Odelstav och Ericsson Bygger AB i Osby

Gunängav. 15
283 36 Osby
Telefon: 070-247 05 72

Karta till alla takläggare i Osby

Här nedan kan du se en karta över Osby som visar var alla takläggare finns. Om du klickar på markören för företagen på kartan så hittar du mer information samt en länk till en karta där du kan få en vägbeskrivning från din plats till företaget i Osby.

Kostnad och pris för takläggare i Osby

När det kommer till kostnad och pris för de olika tjänster som en takläggare kan hjälpa till med i Osby, så varierar detta mycket beroende på vilken typ av uppdrag det handlar om, hur stort taket är och vilka slags material som är inblandade. Det smartaste är att ta kontakt med så många takläggare som möjligt i Osby, i syfte att försöka få prisförslag så att man kan jämföra mellan de olika takläggarna.

Andra orter nära Osby län med minst en verksam takläggare

Här nedan hittar du en sammanställning över övriga orter i Skåne län i närheten av Skåne där det finns minst en verksam takläggare.

Äger du något av företagen ovan?

Är du ägare till något av företagen ovan i Osby, och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Kontakta oss då gärna genom att klicka på knappen "Felaktiga eller saknade uppgifter?" lite längre ned på sidan, så återkommer vi så snart vi kan. Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om er och vad ni erbjuder för tjänster. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Takläggare.xyz! 😊

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas en takläggare i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till det företag som saknas på en gång!