Takläggare/Skåne/Lund takläggare

Takläggare i Lund

Här presenterar vi alla takläggare i Lund. Om du behöver hjälp med att t.ex. renovera eller byta ut taket på huset, eller vill ha hjälp med att bestämma vilken typ av tak och takbeläggning du skall ha på ditt nybyggda hus, kan du kontakta någon av takläggarna nedan. Totalt har vi i vår databas uppgifter om sex takläggare i Lund. Om du inte får tag på någon takläggare som kan hjälpa dig i Lund kan du med fördel se dig för i någon av länets andra orter, utöver takläggarna nedan finns ytterligare 191 takläggare i någon av de andra sjuttiotvå orterna i Skåne. Du hittar denna lista lite längre ned på sidan.

Lista över takläggare i Lund

EF PLÅT AB i Lund

Gamlemark 762
225 93 Lund
Telefon: 070-887 83 54

M.Samuelssons Bygg AB i Lund

Gamlemark 762
225 93 Lund
Telefon: 046-29 18 75

Bleck & Plåt Ulf Jönsson AB i Lund

Nöbbelöv 861
226 60 Lund
Telefon: 076-852 10 68

Wallstens Plåt och Industrimålning AB i Lund

Kämpagränden 2
224 76 Lund
Telefon: 046-18 86 83

Bygg & Plåt Lund AB i Lund

Koloniv. 8
226 60 Lund
Telefon: 070-584 08 44

Lundatak Papp & Plåtslageri AB i Lund

Koloniv. 8
226 60 Lund
Telefon: 073-931 72 46

Karta till alla takläggare i Lund

Här nedan kan du se en karta över Lund som visar var alla takläggare finns. Om du klickar på markören för företagen på kartan så hittar du mer information samt en länk till en karta där du kan få en vägbeskrivning från din plats till företaget i Lund.

Kostnad och pris för takläggare i Lund

När det kommer till kostnad och pris för de olika tjänster som en takläggare kan hjälpa till med i Lund, så varierar detta mycket beroende på vilken typ av uppdrag det handlar om, hur stort taket är och vilka slags material som är inblandade. Det smartaste är att ta kontakt med så många takläggare som möjligt i Lund, i syfte att försöka få prisförslag så att man kan jämföra mellan de olika takläggarna.

Andra orter nära Lund län med minst en verksam takläggare

Här nedan hittar du en sammanställning över övriga orter i Skåne län i närheten av Skåne där det finns minst en verksam takläggare.

Äger du något av företagen ovan?

Är du ägare till något av företagen ovan i Lund, och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Kontakta oss då gärna genom att klicka på knappen "Felaktiga eller saknade uppgifter?" lite längre ned på sidan, så återkommer vi så snart vi kan. Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om er och vad ni erbjuder för tjänster. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Takläggare.xyz! 😊

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas en takläggare i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till det företag som saknas på en gång!