Lediga jobb som takläggare i Uppsala län

Här nedan har vi sammanställt en lista över lediga jobb som takläggare i Uppsala, om det finns några lediga jobb just nu vid denna tidpunkt vill säga. All information hämtas i realtid direkt från Arbetsförmedlingen och är up-to-date till så när som på samma sekund som du öppnar eller uppdaterar denna webbsida.

Alla lediga jobb som takläggare i Uppsala just nu

Vesivek Sverige

Tak- och Solcellsmontörer till Uppsala

Hos företag: Vesivek Sverige

Deadline: 2024-06-23

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Om jobbet Vi söker nu duktiga tak- och solcellsmontörer till vår depå i Vattholma utanför Uppsala.
Som takmontör jobbar man hårt men förtjänstmöjligheterna är stora. Redan från början får du en bra lön men även ansvar och personliga utvecklingsmöjligheter. Ett fysiskt utmanande jobb med periodvis lå.. Klicka för att visa hela beskrivningennga dagar men där du redan som ny kan göra stor skillnad och få en bra förtjänst.
Vi jobbar tillsammans i våra arbetslag och har en positiv laganda i våra anläggningar. Vi hjälps åt i med och motvind, i alla väder och har därför en fantastisk företagskultur med mycket skratt och roligt ihop. Vi utbildar dig inom företaget så inställning och vilja är viktigare än specifika utbildningar. Du måste ha körkort Klass B. Körkort klass C är meriterande. Förstå och tala flytande svenska är ett krav.
Vesiveks fokus på kundnöjdhet och kvalitet har gjort oss till nordens ledande företag inom takrenoveringar. Som anställd kommer du att vara en del av ett företag med en stark ägare samt extremt god personal- och kundnöjdhet.
Frågor besvaras av HR-ansvarig Johan Mobergpå 0739-173203, johan.moberg@vesivek.se
Jobbtyp: Heltid, Fast
Annan ersättning:
Övertidsersättning

Förmåner:
Friskvårdsbidrag

Schema:
Måndag till fredag
Övertid

Deadline: 2024-06-23

Smart takvård Sverige AB

Takvårdare

Hos företag: Smart takvård Sverige AB

Deadline: 2024-06-30

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Vi söker dig som är noggrann, har hög social kompetens, god fysik, är bekväm med höga höjder och gillar att arbeta utomhus.
Smart takvård arbetar med takvård. En stor del av arbetet består av att rengöra tak från mossa, alger och lavar, montera nockband samt byta ut trasiga takpannor. Vissa enklare .. Klicka för att visa hela beskrivningenhantverksarbeten förekommer.
Arbetet utförs hos kunder främst i Uppsala- och Stockholmsregionen och vi utgår ifrån Uppsala.
Du behöver kunna ta ansvar och vara tillmötesgående mot våra kunder. Du behöver också vara noggrann, effektiv, lyhörd och kunna lösa problem som dyker upp.
Den utbildning som behövs får du av oss.
Hos oss är det viktigt att ha en positiv attityd och att alltid sträva efter att överträffa kundernas förväntningar.
Meriterande är om du har fallskydd certifikat.
Intervjuer sker löpande.

Deadline: 2024-06-30

Lediga jobb i angränsande län

Det kan även vara värt att håll koll på lediga jobb i angränsande län till Uppsala, här följer länkar till lediga jobb i län som angränsar till Uppsala.

Spontanansökan är aldrig heller fel

Åven om man så klart har störst chans att hitta ett jobb genom att söka till en utlyst tjänst, skadar det så klart inte att skicka in en spontanansökan till något av de företag man kanske är intresserad av att jobba hos. Här nedan hittar du länkar till orter i Uppsala som du kan skicka en spontanansökan om jobb som takläggare hos.

Orter med minst en verksam takläggare i Uppsala län


All information om lediga jobb hämtas i realtid från Arbetsförmedlingen

Informationen på denna sida uppdaterades 2024-06-13