Lediga jobb som takläggare i Stockholm län

Här nedan har vi sammanställt en lista över lediga jobb som takläggare i Stockholm, om det finns några lediga jobb just nu vid denna tidpunkt vill säga. All information hämtas i realtid direkt från Arbetsförmedlingen och är up-to-date till så när som på samma sekund som du öppnar eller uppdaterar denna webbsida.

Alla lediga jobb som takläggare i Stockholm just nu

LW Sverige AB

Byggnadsarbetare

Hos företag: LW Sverige AB

Deadline: 2024-11-21

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

LW Sverige AB söker arbetare till vår tätskiktsavdelning. Är du redo för nya uppgifter och utmaningar? Är du intresserad av att arbeta i ett innovativt och roligt företag med utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig.
Vilka är vi?
LW är ett av Sveriges ledande företag inom tak och fasader och.. Klicka för att visa hela beskrivningen vi har vårt huvudkontor och fabrik i Stockholm.
Vi levererar lösningar över hela tak- och fasadområdet och vi arbetar just nu med många spännande projekt runt om i landet.
LW är nu inne i en expansiv fas och vi söker fler medarbetare som gillar att arbeta på en arbetsplats med visioner där det händer något hela tiden. Vi ger dig möjlighet att växa, få och ta ansvar och bredda din erfarenhet. Hos oss är det bara du som sätter gränserna för din egen utveckling!
Arbetsbeskrivning
Som tätskiktsmontör hos oss kommer dina arbetsuppgifter att vara varierande och inkluderar bland annat:
Bränna yta
Montera taksäkerhet
Isolera
Montera sedum
Arbeta med material såsom PVC ochEPDM
Samarbeta med andra hantverkare på byggarbetsplatsen.
Dokumentation av utfört arbete och rapportering till arbetsledare.

Arbetet innefattar en hel del tunga lyft och det är fördelaktigt om du är i god fysisk form. I arbetsuppgifterna ingår flera praktiska moment, vilket kräver att du är en praktiskt lagd person.
Vem är du?
För att lyckas med oss behöver du vara produktionsorienterad, lösningsorienterad och mycket kvalitetsmedveten. Du är självgående, van att arbeta i team och noggrann. Du är en person som ser möjligheter och är fokuserad på att hitta rätt lösningar i projekten.
Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med tätskikt sedan tidigare. Du har god samarbetsförmåga och är strukturerad samtidigt som du är flexibel och kan arbeta i ett högt tempo. Du är van att arbeta i projekt med krav på hög kvalitet och ser god service som en självklarhet. Vi uppmuntrar till eget initiativ och driv. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus!
Vad erbjuder LW Sverige?
LW Sverige AB är Sveriges största tak- och fasadföretag och den viktigaste tillgången till LWs framgångsrika väg är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Välkommen med din ansökan!

Deadline: 2024-11-21

DP PLÅT & BYGG AB

Servicepersoner för Takarbete

Hos företag: DP PLÅT & BYGG AB

Deadline: 2024-06-14

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Vi letar efter två engagerade servicepersoner som är skickliga på takarbete och har en passion för att leverera utmärkt service till våra kunder.
Krav:
Engelska krav: Grundläggande.
Körkort: B-körkort krävs.
Erfarenhet inom byggbranschen: Tidigare erfarenhet är ett stort plus.
Händighet: Förmåga att.. Klicka för att visa hela beskrivningen arbeta effektivt och noggrant inom bygg- och takbranschen.

Ansvarsområden:
Utföra service- och underhållsarbete på tak.
Reparera och installera takmaterial.

Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjlighet till personlig och professionell utveckling.
Ett dynamiskt och stöttande arbetsmiljö.

Ansökan:
Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, skicka din ansökan inklusive CV och personligt brev till jobb@dpplat.se
Vi ser fram emot att höra från dig!

Deadline: 2024-06-14

Haga Solskydd Aktiebolag

Solskyddsmontör till Stockholm

Hos företag: Haga Solskydd Aktiebolag

Deadline: 2024-07-31

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Nu söker vi för kunds räkning en serviceinriktad montör för jobb i Stockholm. Ta chansen att utvecklas som montör i en omväxlande och serviceinriktad position i Stockholm. Vi erbjuder en roll där du tillsammans med kollegor kommer att montera och byta ut solskydd för en mängd olika kunder. 
Ditt upp.. Klicka för att visa hela beskrivningendrag
I denna roll kommer du att tillsammans med en kollega montera och byta ut solskydd åt villaägare, skolor och byggen runt om i Stockholm. Jobbet och montagen är varierande, oftast är det tungt, ibland går det fort och ibland ställs det krav på problemlösning från din sida.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
På ett serviceinriktat sätt montera och byta ut markiser till kunder
Planera och genomföra arbetet och utförandet tillsammans med din kollega 

Tillsammans med kompetenta kollegor arbetar du i en självständig och fri roll ute hos kunder i Stockholm. 
Kompetensprofil
Vi söker dig som vill jobba gentemot kunder och ge bra service och som är van vid tunga lyft. Erfarenhet av arbete som montör och monterat markiser är ett krav. Flytande svenska och körkort är ett krav då du kommer att vara bilburen och ge service till kunder.
Du kommer bli utbildad på plats, därför är god attityd det viktigaste i tjänsten. Vi söker dig som älskar att arbeta med teknik och service. Du har ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer samt teamwork mellan kollegor för att på snabbast och bästa sätt lösa problem och leverera bra produkter och service till kunderna.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova 073-533 29 05 eller svetlana@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Deadline: 2024-07-31

Submit

Hos företag: Submit Bemanning

Deadline: 2024-10-11

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Vi på Submit söker nu efter en takmontör till vår kund i Stockholm.Om oss:
Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbeta.. Klicka för att visa hela beskrivningenre inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innebär tungt arbete på tak, främst montering av gräsmattor på olika byggnader runt Stockholms innerstad. Du kommer att tillbringa mycket tid utomhus och behöver vara bekväm med höga höjder. Arbetsdagen kräver noggrannhet och skicklighet med användning av olika verktyg och samarbete i team för bästa resultat. Trots fysisk krävande natur erbjuder arbetet möjligheter till personlig utveckling och nya färdigheter.
Profil:
Fysisk styrka och uthållighet
Höjdtålighet och mod
Utomhusvana
Samarbetsförmåga

Krav:
Goda kunskaper i svenska och flytande engelska
Inga ryggproblem
Ingen höjdskräck

Meriterande
Fallskyddsutbildning

Plats: Stockholms innerstad
Start: 29/4 & 6/5
Lön: Enligt ök
Arbetstid: Enligt ök
Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta marc@submitbemanning.se

Deadline: 2024-10-11

Tätskiktsmontör med takvana sökes i Stockholm

Hos företag: Submit Bemanning

Deadline: 2024-09-06

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Vi på Submit söker nu efter en tätskiktsmontör till vår kund i Stockholm.
Om oss:
Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra me.. Klicka för att visa hela beskrivningendarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.

Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.

Om kunden:

Vår kund är en ledande aktör inom Plåt och takbranschen och på tätskiktslösningar för olika typer av projekt. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar och service till våra kunder, både inom serviceavdelningen för mindre jobb och på projektavdelningen för större projekt.

Arbetsuppgifter:

Vår kund söker nu en erfaren tätskiktsmontör som kan arbeta både inom vår serviceavdelning och på större projekt. Du kommer att vara ansvarig för att utföra tätskiktsarbeten enligt gällande tekniker och föreskrifter. Arbetet kommer att innefatta allt från mindre servicejobb till deltagande i större projekt inom takbranschen

Krav:

- Gedigna kunskaper och erfarenhet inom tätskiktstekniker

- Erfarenhet inom takbranschen

- Förmåga att jobba Självständigt och i team

- B-körkort

Profil:

- Problemlösare

- initiativtagande

- Noggrann

Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Fritz@submitbemanning.se

Deadline: 2024-09-06

LW Sverige AB

Takarbetare

Hos företag: LW Sverige AB

Deadline: 2024-08-28

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

LW Sverige AB söker dig som är öppen och prestigelös och har ett brinnande intresse för byggbranschen med nisch inom Takarbeten och Plåtslageri. Anser du att du är LWs nya tillskott? Då har vi jobbet för dig, Nu idag!

Arbetsbeskrivning

Vår serviceavdelning har hand om underhålls- och reparationsar.. Klicka för att visa hela beskrivningenbeten, den utför underhållskontroller åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Din arbetsdag som Takmontör kommer att innebära växlande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att få montera hängrännor, stuprör och bandtäckning. Du kommer även att arbeta med isolering.

Arbetet innefattar en hel del tunga lyft och det är fördelaktigt om du är i god fysisk form. I arbetsuppgifterna ingår flera praktiska moment, det krävs därför att du är en praktiskt lagd person.

Kvalifikationer

- Hantverkserfarenhet med kunskaper inom Takläggning/Bygg
- Serviceinriktad då det är mycket kundkontakt
- Lösningsorienterad
- Heta Arbeten är ett plus
- Ej höjdrädd
- B-Körkort
- Du behärskar det Svenska språket i såväl tal som skrift


Vem trivs här?

Vi på LW Sverige tror att du är en person som vill jobba tillsammans med andra och som lätt skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Du vill utföra ditt arbete på ett mycket effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du även noggrann, punktlig och flexibel så kommer du att trivas bra i denna roll.

Vad erbjuder LW Sverige?

LW Sverige AB är Sveriges största Tak & Fasad-företag och den viktigaste tillgången till LWs framgångsrika väg är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Deadline: 2024-08-28

LW Sverige AB

Takarbetare

Hos företag: LW Sverige AB

Deadline: 2024-07-12

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

LW Sverige AB söker dig som är öppen och prestigelös och har ett brinnande intresse för byggbranschen med nisch inom Takarbeten och Plåtslageri. Anser du att du är LWs nya tillskott? Då har vi jobbet för dig, Nu idag!

Arbetsbeskrivning

Vår serviceavdelning har hand om underhålls- och reparationsar.. Klicka för att visa hela beskrivningenbeten, den utför underhållskontroller åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Din arbetsdag som Takmontör kommer att innebära växlande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att få montera hängrännor, stuprör och bandtäckning. Du kommer även att arbeta med isolering.

Arbetet innefattar en hel del tunga lyft och det är fördelaktigt om du är i god fysisk form. I arbetsuppgifterna ingår flera praktiska moment, det krävs därför att du är en praktiskt lagd person.

Kvalifikationer

- Hantverkserfarenhet med kunskaper inom Takläggning/Bygg
- Serviceinriktad då det är mycket kundkontakt
- Lösningsorienterad
- Heta Arbeten är ett plus
- Ej höjdrädd
- B-Körkort
- Du behärskar det Svenska språket i såväl tal som skrift


Vem trivs här?

Vi på LW Sverige tror att du är en person som vill jobba tillsammans med andra och som lätt skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Du vill utföra ditt arbete på ett mycket effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du även noggrann, punktlig och flexibel så kommer du att trivas bra i denna roll.

Vad erbjuder LW Sverige?

LW Sverige AB är Sveriges största Tak & Fasad-företag och den viktigaste tillgången till LWs framgångsrika väg är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Deadline: 2024-07-12

Lediga jobb i angränsande län

Det kan även vara värt att håll koll på lediga jobb i angränsande län till Stockholm, här följer länkar till lediga jobb i län som angränsar till Stockholm.

Spontanansökan är aldrig heller fel

Åven om man så klart har störst chans att hitta ett jobb genom att söka till en utlyst tjänst, skadar det så klart inte att skicka in en spontanansökan till något av de företag man kanske är intresserad av att jobba hos. Här nedan hittar du länkar till orter i Stockholm som du kan skicka en spontanansökan om jobb som takläggare hos.

Orter med minst en verksam takläggare i Stockholm län


All information om lediga jobb hämtas i realtid från Arbetsförmedlingen

Informationen på denna sida uppdaterades 2024-06-13