Lediga jobb som takläggare i Skåne län

Här nedan har vi sammanställt en lista över lediga jobb som takläggare i Skåne, om det finns några lediga jobb just nu vid denna tidpunkt vill säga. All information hämtas i realtid direkt från Arbetsförmedlingen och är up-to-date till så när som på samma sekund som du öppnar eller uppdaterar denna webbsida.

Alla lediga jobb som takläggare i Skåne just nu

Hantverk/Takläggare

Hos företag: Nöjeskvarteret Malmborgen AB

Deadline: 2024-06-26

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Till vår verksamhet söker vi nu en ambitiös och engagerad hantverkare med specialitet inom takläggning för primärt underhåll och reparationer. Vi ser gärna att du arbetat med hantverk, snickeri och reparationer sedan tidigare. Uppdraget är ca 1-2månader på ca nästan fulltid.
Meriterande är om du har.. Klicka för att visa hela beskrivningen en utbildning inom relevant område. Du har en god kännedom om olika verktyg och hur dessa ska tillämpas på bästa sätt.
Som person är du noggrann, pålitlig och har ett öga för detaljer. Du är även självgående och inte rädd för att ta initiativ.
För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som på sikt kan leda till ett totalansvar för våra samtliga enheter vaktmästeri och hantverk. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus-och rökfri.
Lön enligt kollektivavtal.
Ansökningar tages emot löpande och anställning påbörjas omgående. Arbete är deltid ca 30-40 timmar per vecka.
För frågor, kontakta: markus.walterstrom@malmborgen.nu
Vänligen märk er ansökan ”Hantverk/takläggare 2024”
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Deadline: 2024-06-26

HanöbuktensBygg AB

Takläggare/snickare

Hos företag: HanöbuktensBygg AB

Deadline: 2024-07-03

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Om jobbet
Vill du vara med och bygga framtiden med oss?
Du är en driven person med framåtanda som har lång erfarenhet inom byggbranschen. Du brinner för att leverera hög kvalité och engagerar dig alltid helhjärtat i ditt arbete. Du lockas dessutom av tanken att arbeta med frihet under ansvar. Du kom.. Klicka för att visa hela beskrivningenmer att vara ansiktet utåt och ha kontakt med kunder. Stämmer det in på dig? Då kan din nästa utmaning vara hos oss.
Vid frågor kontakta
Jörgen Olsson VD
0704503355

Deadline: 2024-07-03

Takmontör/Pappläggare

Hos företag: Eob Plåt i Råå AB

Deadline: 2024-07-11

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Vi söker en tätskiktsmontör på heltid för mindre och medelstora uppdrag i Helsingborg med omnejd.
Meriterande om du kan utföra enklare plåtslageriarbeten, som vattenavrinning och krönbeslag.
Krav, körkort B, Heta arbeten

Bjäre B & T AB

Takmontör

Hos företag: Bjäre B & T AB

Deadline: 2024-06-15

Se annonsen hos Arbetsförmedlingen

Beskrivning

Som takmontör gör du hela tätskiktet som sedan täcks med olika tak-material. Exempelvis, vid renoveringar gör du hela underarbetet. Jobbet är ett utpräglat utomhusjobb så det är en fördel om du gillar att leva med vädret och trivs att jobba i en grupp hos oss.


Att vara takmontör är ett ansvarsfull.. Klicka för att visa hela beskrivningent arbete som kräver motivation och noggrannhet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Deadline: 2024-06-15

Lediga jobb i angränsande län

Det kan även vara värt att håll koll på lediga jobb i angränsande län till Skåne, här följer länkar till lediga jobb i län som angränsar till Skåne.

Spontanansökan är aldrig heller fel

Åven om man så klart har störst chans att hitta ett jobb genom att söka till en utlyst tjänst, skadar det så klart inte att skicka in en spontanansökan till något av de företag man kanske är intresserad av att jobba hos. Här nedan hittar du länkar till orter i Skåne som du kan skicka en spontanansökan om jobb som takläggare hos.

Orter med minst en verksam takläggare i Skåne län


All information om lediga jobb hämtas i realtid från Arbetsförmedlingen

Informationen på denna sida uppdaterades 2024-06-13